Kies jouw Stressless Anti Uitval Coach!

Kies een van onderstaande coaches en klik op de knop om jullie eerste afspraak in te plannen.
LET OP: Je kiest je coach voor het gehele traject. Vervolgafspraken plan je hierna zelfstandig in met de door jouw gekozen coach.
(Het kan zijn dat een coach geen plek meer heeft, in dat geval kun je een andere coach kiezen.)

Onze coaches

Amber 

Anti Uitval cursus coach

Hoi, Mijn naam is Amber Kempers, ik ben 25 jaar oud en ik ben Gedragsdeskundige gespecialiseerd in het welzijn en natuurlijke gedrag van de hond. Daarnaast ben ik ook gevorderde hondenmasseur. Ik heb zelf 2 honden. Nora een village dog en Ceo een tamaskan. 

Manon

ANTI UITVAL CURSUS COACH

Mijn naam is Manon. Momenteel heb ik een nieuwe dame in mijn leven, Olga, een Portugese Podenca die na tien jaar in een Portugese shelter, nu bij mij leeft. Ik ben gespecialiseerd in welzijn, speuren en stressreductie. Ik kijk ernaar uit om jou en je hond te begeleiden!

Miranda

ANTI UITVAL CURSUS COACH

Ik ben Miranda, vanuit empathie én als gedragsdeskundige (gespecialiseerd in welzijn) help ik honden en baasjes elkaar beter te begrijpen. De spanning van het leven met een uitvallende hond ken ik persoonlijk. Door mijn andere specialisatie: (verlatings)angst ervaart ons Markiesje Pip meer ontspanning. Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Marlene

ANTI UITVAL CURSUS COACH

Mijn naam is Marlene, ik heb een Rhodesian Ridgeback teef genaamd “Roos”. Als coach en gedragsdeskundige help ik jou helder te krijgen wat je hond nodig heeft en wat jij nodig hebt om hem dat te kunnen geven zodat jullie weer ontspannen kunnen samenleven met elkaar.

Marieke

ANTI UITVAL CURSUS COACH

Hoi! Mijn naam is Marieke, het vrouwtje van Australian Labradoodles Floortje en Dex. Ik ben welzijnsgericht hondentrainer met een specialisatie op het gebied van puppy's, opgroeiende honden en daarnaast verlatingsangst deskundige. Ik kijk er naar uit om jullie te begeleiden tijdens deze cursus!