Het Stressless Dogs Cursus Aanbod 

Bekijk hieronder de cursussen waarmee jij & je hond liefdevol leren samenwerken, 
jullie onderlinge band versterken en nóg gelukkig gaan samenleven... 

Doggie Doe Bundel (€67)

Ontdek hoe je echte Quality-time met elkaar doorbrengt, jullie onderlinge band versterkt én liefdevol met elkaar communiceert...

Stressless Wandelen (€67)

Eindelijk! Een manier om het wandelen met je hond weer stressvrij en leuk te maken, zonder te corrigeren of te straffen...

Liefdevol Communiceren met je Hond (€67)

Ontdek hoe je liefdevol communiceert met je hond en vloeiend de hondentaal leert spreken zodat jullie helemaal op één lijn zitten en een hechtere band hebt dan ooit.

De Stressless Dogs Academy (14,95 p/maand)

Volg online Workshops & Academy Classes, krijg online coaching en stel al je vragen tijdens wekelijkse Live sessies in de leukste community voor hondeneigenaren van Nederland.

Blafcursus (€24,95)

Na het volgen van deze cursus kan je blafsoorten herkennen en weet je hoe je geblaf kan verminderen en voorkomen.

Stressless Puppy Cursus (€147)

Op een natuurlijke & liefdevolle manier opvoeden, met zo min mogelijk stress voor jullie beiden. Voor iedereen die net een pup heeft of er binnenkort een krijgt.

Je hond liefdevol begeleiden bij visite (€24,95)

Na het volgen van deze cursus begrijp je waarom je hond zo heftig reageert en hoe je jouw hond hierbij kan begeleiden zodat hij voortaan rustig blijft als je visite ontvangt.

Dit is wat men over Stressless Dogs zegt..

Kortom, Stressless Dogs is..

Voor honden van elke leeftijd

Deze cursus sluit aan bij honden van iedere leeftijd. Puppies, puberende honden of zelfs oude honden.

Voor ieder hondenras

Of jouw viervoeter nu een Chiwawa, Duitse dog, labrador, Franse bulldog, Jack russell terrier, Teckel of van een ander ras is.. Deze cursus is geschikt voor ieder type hondenras.

Ook voor honden met een rugzakje

De methodes van Stresslessdogs zijn zo ontwikkeld dat je leert denken vanuit de hond. Zelfs als jouw hond een rugzakje heeft (bij voorbeeld door adoptie, trauma, etc).

Levenslang toegang

Je hebt levenslang toegang. Dit betekend dat je voor altijd terug kan gaan naar de lessen of cursussen om deze nog eens te bekijken. Ook zal je toegang hebben tot iedere update of aanpassing.

Kijken waar en wanneer jij wilt

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving die je via je smartphone, tablat of laptop kan bezoeken. Ook zijn de lessen 24/7 toegankelijk waardoor jij kan kijken waar en wanneer je maar wilt.

Direct starten

Direct na het aanschaffen van een cursus krijg jij een email met instructies om toegang te krijgen tot de lesstof. Hierdoor kan je al binnen een paar minuten starten!

Dit is wat cursisten nog meer zeggen

Kevin & Selma

"We merken nu echt dat die een stuk rustiger is"

Cyntya

"Ik heb gevoel dat ze nog chiller geworden is.."

Selma

"We hebben er ontzettend veel plezier van"

Elsbeth (1)

"Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu met veel plezier met mijn honden loop"

Elsbeth (2)

"Wat zo fijn is dat je video's te zien krijgt waarin je alles precies ziet" 

De inzichten uit de cursussen van Amee (we hebben intussen 3 verschillende) helpen ons enorm om hem beter te begrijpen. Plus alle leuke dingen die we leerden om zijn leven leuker maken. De regelmatige mails die je weer even opfrissen waarderen wij ook enorm. Top en van meerwaarde voor iedereen die van honden houdt.

Gerda Kuizenga-Bender

Heel duidelijk, fijne en goede bruikbare tips / advies. Leuke / prettige kennis en leeromgeving. Vriendelijke communicatie en sociale contacten.

Janny Zondervan

Wat een super goede online cursus!!! Je krijgt echt waar voor je geld! Er zit heel veel inhoud in de lessen met handige praktijk voorbeelden en video's. Hier heb je écht wat aan!
Bedankt Amee, voor de zeer waardevolle, inhoudsvolle, leerzame cursus. Het helpt mij heel erg bij het leren ontspannen wandelen met onze pup Boris! Nogmaals bedankt!

Willeke van Garderen

Hoi, Ik ben Amee

Als hondengedragsdeskundigen is het welzijn en het plezier van een hond, maar ook van zijn mens, het allerbelangrijkste!

Daarom werk ik uitsluitend met methodes en middelen die vrij zijn van dwang, pijn, angst en straf. Thema’s die altijd een belangrijke rol spelen in mijn werk zijn; Vertrouwen, veiligheid, wederzijds respect en communicatie (praten én luisteren ;)

Ik ben een gediplomeerd hondengedragsconsultant & Natural Dog Trainer en werk volgens de laatste inzichten op het gebied van honden & welzijn.

In 2017 behaalde ik de opleiding Natural Dog Trainer & Gedragsconsultant niveau 5 bij Calming Signs in Koningslust.


Inmiddels heb ik als meer dan 1.000 baasjes en hun honden mogen helpen bij het versterken van hun band en het oplossen & voorkomen van problemen.

Ik kan niet wachten om mijn kennis ook met jou te delen!

Amee van Stressless Dogs

Customers served! 1 hondentrainers bij Stresslessdogs
Customers served! 1  5 ★ Google Reviews
Customers served! 1 tevreden klanten

Begin met de populaire cursus over Liefdevol Communiceren!

Antwoord op veel gestelde vragen:

(klik op de vraag om het antwoord te zien)

Is deze cursus geschikt om te volgen met een puppy?

Jazeker! Iedere cursus is ook geschikt voor puppies. En juist bij een puppy is aan te raden om met een cursus aan de slag te gaan, op die manier kun je veel problemen voorkomen. De cursus draagt bij aan de opvoeding van je pup.

Kun je de cursus volgen met een senior hond of wanneer je hond een fysieke beperking heeft?

Absoluut! Iedere cursus bespreekt ook wat je moet doen als je hond een fysieke beperkingen heeft of ouder is.

Mijn hond is onzeker of bang, is deze cursus geschikt voor ons?

Ja, absoluut een aanrader voor angstige en onzekere honden! De online cursussen geven je handvatten en inzichten waarmee je jouw angstige of onzekere hond kunt helpen om zich veilig te voelen. Met behulp van deze cursus kun je het zelfvertrouwen van je hond helpen opbouwen.

Mijn hond vertoont momenteel probleemgedrag, kan ik deze cursus volgen?

Dat kan zeker, de online cursussen geven je uitgebreide informatie over het voorkomen van problemen. Gebruik maken van deze cursussen kan bijdragen aan het oplossen van gedragsproblemen. Echter is de cursus geen volledige oplossing voor alle problemen. Voor aanvraag of interesse in begeleiding bij gedragsproblemen kun je contact met me opnemen via: amee@stresslessdogs.nl

Kunnen alle rassen meedoen?

Het ras van je hond speelt geen rol bij het volgen van deze cursus. Dus ieder ras kan meedoen.

Wat voor soort oefeningen vind ik in deze cursus?

Deze cursus bevat enkel methodes die vrij zijn van het toebrengen van pijn, angst of dwang. Als eerste zorgen we voor een basis van vertrouwen en veiligheid. De oefeningen en methodes die gebruikt worden in de online cursussen, zijn gebaseerd op natural dog training. Dit houd in dat er zoveel mogelijk voorzien wordt in de natuurlijke behoeften van de hond. Het natuurlijk gedrag krijgt alle mogelijke ruimte. In deze cursus leer je onder andere hoe je duidelijke aanwijzingen geeft aan je hond en kunt communiceren met behulp van de lijn en lichaamstaal.

Is deze cursus geschikt voor iedere hondeneigenaar?

De online cursussen zijn voor hondeneigenaren die op een liefdevolle en respectvolle manier willen omgaan met hun hond en geen gebruik willen maken van het toebrengen van angst en pijn of dwang en correctie middelen.

Ik doe een hondensport en/of gehoorzaamheid met mijn hond, kan ik deze cursus daarbij doen?

In principe kunnen andere vormen van trainingen prima naast deze online cursus gedaan worden. Wel kunnen er stukken zijn in de online cursussen die niet overeenkomen met wat je hebt geleerd op de vereniging. Deze andere invalshoek kan je mooie nieuwe inzichten geven.

Biedt deze cursus een oplossing voor trekken aan de lijn?

In de online cursus “Stressless Wandelen” is een volledige module die gaat over trekken aan de lijn. Door deze cursus te volgen leer je de techniek die door veel moderne hondengedragsdeskundigen gebruikt wordt om trekken aan de lijn te voorkomen en op te lossen.

Heb ik bepaalde materialen nodig voor deze cursus, zo ja welke?

Voor een optimaal resultaat raden we het gebruik van een Y-tuig en een vaste lijn van minstens 3 meter sterk aan. In de online cursus “Stressless Wandelen” leer je waarom dit het beste is, hoe je dit kunt introduceren bij je hond en hoe je deze spullen in de praktijk gebruikt.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

Je kan altijd een mail sturen met je vraag naar amee@stresslessdogs.nl en dan beantwoord ik die zo snel mogelijk.