Yes! Je hebt een plekje bemachtigd voor

de Stressless Dog Masterclass!

Lees even verder dan leg ik uit hoe het in z'n werk gaat en hoe je het meeste uit deze Masterclass haalt...

Zo mis je niets en ben je goed voorbereid:

1 - Zet de Masterclass in je Agenda

Mocht het nog even duren voordat de Masterclass plaatsvind, blok dan de tijd & datum van de Masterclass in je agenda zodat je jezelf volledig kan focussen op wat je gaat leren en het niet vergeet. Zorg dat je pen, papier en een drankje naar keuze bij de hand hebt.

De exacte tijd vind je nogmaals in de bevestigingsmail die nu naar je onderweg is.

2 - Check de mails van [email protected] 

In de mail die nu naar je onderweg is staat de link waarmee je op de gekozen tijd & datum in de Live Online Masterclass terechtkomt.

Zorg dat je deze mail bewaard en eventueel toevoegd aan je favorieten. Als je binnen 5 minuten nog geen mail hebt, check dan ook even je spamfolder (en verplaats de mail naar je gewone inbox).


15 minuten voorafgaand aan de Masterclass ontvang je nogmaals een e-mail met de link om er Live bij te zijn en een herinnering dat het bijna zo ver is. 

3 - Tijdens de Masterclass

De Masterclass is het beste te volgen via een laptop of pc. Dus niet via de telefoon. Ik ga onder andere een presentatie delen en afbeeldingen met subtiele signalen die honden geven. Daarom heb je een groter scherm dan die van je telefoon nodig.


Tijdens de Masterclass kan je mij zien & horen maar ik kan jou (of andere aanwezigen) NIET zien of horen. Wel kan je interactief meedoen met de Quizvragen die tussendoor komen, maar ook daarbij kan ik je NIET zien of horen.


Zorg dat je een rustig plekje hebt om de Masterclass te volgen met zo min mogelijk afleiding en een goede internetverbinding.


4 - Deel het met je Honden Bestie(s)

Hoe leuk is het om een gratis masterclass te volgen samen met vrienden & vriendinnen die ook een hond hebben?


Deel met hen deze link: https://stresslessdogs.nl/mc-stressless-dog/


of deel het via social media:

StresslessDogs.nl - voor vragen: [email protected]