SAMENWERKEN?

Als jij ook op een missie bent om van een gezonde relatie tussen mens en hond de norm te maken, dan kunnen wij elkaar helpen.
Samen werken we aan een beter leven voor hond en hondenouder. 

Het team van Stressless Dogs werkt al ruim 5 jaar aan deze missie. Met alle kennis en ervaring die we hebben opgedaan kunnen wij ook jouw missie ondersteunen. Of andersom.

Waarin ben jij expert? Wij staan altijd open voor partnerships met ervaringsdeskundigen, professionals en innovatieve ondernemers. Wil jij met ons samenwerken, of wil jij onderdeel zijn van ons team, kijk dan snel verder.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

AFFILIATE PARTNERS

Wil jij onze cursussen promoten of verkopen en een commissie ontvangen? Sluit je dan aan bij ons netwerk van "affiliates". Dit zijn meerdere experts en websites die onze cursussen promoten en meeliften op ons succes. Interesse? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

MEDIAPARTNERS

Uit ervaring weten wij dat het schrijven van wetenschappelijk onderbouwde content kostbaar en tijdrovend is. Wij delen graag onze kennis, ervaring en zelfs recepten met uitgevers zoals jij. Wil jij een steentje bijdragen aan een Nederland waar men honden beter begrijpt, dan kost een gastblog van Stressless Dogs je, in sommige gevallen, helemaal niets.

FOKKERS

Wij werken regelmatig samen met fokkers. Wij geven hen een speciaal aanbiedingen die zij aan hun klanten kunnen geven of verkopen. Hierdoor weet een fokker dat een pup in een huis terechtkomt dat weet hoe ze met honden moet omgaan, en houdt die er eventueel extra omzet aan over.

Hondentrain(st)ers

Ben jij een hondentrainster en wil je ons team versterken? Of wil je met jouw klanten aan de slag via de Stressless Dogs methode? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken hoe we elkaar kunnen helpen.