Veelgestelde vragen

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Veelgestelde Vragen

Hoe zet ik mijn abonnement stop?

Stuur een mailtje naar [email protected] met je naam en email adres en vraag om het stoppen van je abonnement. Dan maken we het binnen twee werkdagen in orde.

Hoe kan ik deelnemen aan de Masterclass?

Ga naar https://stresslessdogs.nl/mc-communiceren om je aan te melden. Vervolgens krijg je 30 min van tevoren een email met een aanmeldlink.

Kan ik de masterclass terugkijken?

Ja, achteraf ontvang je een mail met een terugkijklink. Maar dan krijg je niet direct antwoord op je eventuele vragen. Daarvoor mag je wel altijd mailen naar [email protected] 

Hoe kom ik bij mijn cursus?

In het menu staat het knopje "Inloggen" en vervolgens "naar je cursus". Als je daarop klikt ga je naar de cursus omgeving. Je kan ook hier klikken: https://community.stresslessdogs.nl/

Hoe kom ik bij de Stressless dogs academy?

In het menu staat het knopje "Inloggen" en vervolgens "Naar de Stressless Dogs Academy". Als je daarop klikt ga je naar de academy omgeving. Je kan ook hier klikken: https://login.circle.so/sign_in

Hoe krijg ik toegang tot mijn cursus?

Na het afrekenen ontvang je een email met de inlog instructies voor de cursus omgeving. Daar vind je alle cursussen die je hebt aangeschaft en kan je direct de videos bekijken. 

Hoelang heb ik de tijd om het lesmateriaal te bekijken?

Levenslang! Je blijft voor altijd toegang houden en kan alles dus op je eigen tempo volgen.

Zijn jullie cursussen ook te volgen met een senior hond of wanneer je hond een fysieke beperking heeft?

Absoluut! Iedere cursus is ook uitermate geschikt voor de oudere of fysiek beperkte hond.

Mijn hond is onzeker of bang, zijn jullie cursussen geschikt voor ons?

Ja, iedere  cursus is juist een grote aanrader voor angstige en onzekere honden! Iedere cursus geeft je handvatten en inzichten waarmee je jouw angstige of onzekere hond kunt helpen om zich veilig te voelen. Met behulp van de cursussen kun je het zelfvertrouwen van je hond helpen opbouwen.

Mijn hond vertoont momenteel meer probleemgedrag, kan ik jullie cursussen volgen?

Dat kan zeker! Het komt heel veel voor dat er naast specifiek afwijkend gedrag nog andere problemen spelen. Dit heeft met elkaar te maken. In onze cursussen leer je wat het verband is tussen de problemen en door de methodes toe te passen uit een cursus, worden ook de andere problemen minder.

Kunnen alle rassen meedoen?

Het ras van je hond speelt geen rol bij het volgen van deze cursus. Dus ieder ras kan meedoen.

Wat voor soort oefeningen vind ik in de cursussen?

Deze cursus bevat enkel methodes die vrij zijn van het toebrengen van pijn, angst of dwang. Als eerste zorgen we voor een basis van vertrouwen en veiligheid.

De oefeningen en methodes die gebruikt worden in onze online cursussen zijn gebaseerd op de natuurlijke behoeften en het natuurlijke gedrag van honden. In iedere cursus leer je onder andere hoe je situaties succesvol managed, de veiligheid waarborgt, hoe je duidelijke aanwijzingen geeft aan je hond en kunt communiceren met behulp van de lijn en lichaamstaal.

zijn jullie cursussen geschikt voor iedere hondeneigenaar?

iedere online cursus is voor hondeneigenaren die op een liefdevolle en respectvolle manier willen omgaan met hun hond en geen gebruik willen maken van het toebrengen van angst en pijn of dwang en correctie middelen.

Ik doe een hondensport en/of gehoorzaamheidstraining met mijn hond, kan ik deze cursus daarbij doen?

In principe kunnen andere vormen van trainingen prima naast onze online cursussen gedaan worden. Wel kunnen er stukken zijn in deze online cursus, die niet overeenkomen met wat je hebt geleerd op de vereniging. Deze andere invalshoek kan je mooie nieuwe inzichten geven.

Ik heb 2 of meer honden, kan ik dan een cursus volgen?

Ja! Dit is geen probleem. Wel moeten veel oefeningen als eerste met 1 hond gedaan worden en later pas als je verder bent in de training en je de technieken beheerst kun je met de andere hond erbij oefenen.

Heb ik bepaalde materialen nodig voor deze cursussen, zo ja welke?

Voor een optimaal resultaat raden we het gebruik van een Y-tuig en een vaste lijn van minstens 3 meter sterk aan. In de cursussen leer je waarom dit het beste is en hoe je deze spullen in de praktijk gebruikt.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

Je kan altijd een mail sturen met je vraag naar [email protected] en dan beantwoord ik die zo snel mogelijk.